Укрепването на НАТО по руските граници вече не е форма

...
Укрепването на НАТО по руските граници вече не е форма
Коментари Харесай

Медведев призова Русия да е готова за агресия от НАТО

Укрепването на НАТО по съветските граници към този момент не е форма на дума и набор от общоприети закани и Москва в такива условия би трябвало да е подготвена за вероятни нападателни дейности . Това съобщи във вторник заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев на съвещание на президиума на Съвета за просвета и обучение, оповестява ТАСС.

По думите му в днешната напрегната среда както научната, по този начин и софтуерната сфера играят особена роля в обезпечаването на сигурността на страната. Той посочи, че става дума за новаторски разработки и напреднали проучвания , които са ориентирани към поддържане на отбранителната дарба на страната, към " противопоставяне на най-сериозните закани ", пред които е изправена Русия.

Медведев изяснява, че " приказваме на първо място за опит за разширение на наличието на НАТО покрай нашите граници ". " И това към този момент не е фигура на речта през днешния ден, това не е набор от общоприети закани. Трябва да сме подготвени за тези нападателни дейности, които могат да се случат ".

" Ето за какво е значимо, наред с други неща, да се построи система, която разрешава да се дават на страната най-модерните оръжия . А това изисква надеждно, високотехнологично, мощно съоръжение - както военно, по този начин и с двойна приложимост ".

Медведев добавя, че тази техника " не поражда сама по себе си, изключително в тези условия, когато са наложени наказания на страната ". " С тази техника се занимават експерти, които се образоват в университети и проучвателен центрове ". Това е въпрос освен на софтуерна самостоятелност, само че и на " оцеляването на страната ", заключи политикът.
 Русия вижда опасности от конфликти с НАТО в Арктика
Русия вижда опасности от конфликти с НАТО в Арктика

Предупреждава, че Швеция и Финландия в НАТО ще се отрази отрицателно на сигурността в Арктика и целия европейски континент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР