Украйна се нуждае от повече системи за противовъздушна отбрана от

...
Украйна се нуждае от повече системи за противовъздушна отбрана от
Коментари Харесай

Украйна се нуждае от повече системи за противовъздушна отбрана, заяви Зеленски след руските атаки с дронове по Одеса и Харковска област

Украйна се нуждае от повече системи за противовъздушна защита от своите сътрудници, съобщи украинският президент Володимир Зеленски след съветските офанзиви с дронове тази нощ по Одеса и Харковска област. Това съобщи Укринформ, като се базира на пост на Зеленски във " Facebook ", където той качи и видеоклип, показващ последствията от съветския удар с дрон " Шахед " по жилищна постройка в Одеса.
 
Агенцията отбелязва, че съгласно украинския президент Русия продължава да нападна мирното население в страната. " Нощна офанзива с " Шахед ": Харков, Одеса, градове в Сумска област. Един от вражеските дронове удари жилищна постройка в Одеса. Разрушени са 18 жилището. Изказвам съболезнования на фамилиите и приятелите на жертвите ", акцентира Зеленски.
 
По думите на украинския президент избавителната интервенция продължава. Всички служби са на мястото на удара. На жителите се оказва цялата нужна помощ. Зеленски благодари на всички, които са взели участие в избавителната интервенция.
" Нуждаем се от повече противовъздушна отбрана от сътрудниците ни. Трябва да укрепим украинския противовъздушен щит, с цел да увеличим отбраната на нашите хора от съветския гнет ", акцентира Зеленски.
 
Според президента " повече системи за противовъздушна защита, повече ракети за противовъздушна защита избавят човешки живот ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР