Украйна работи с голямата британска отбранителна компания BAE Systems за

...
Украйна работи с голямата британска отбранителна компания BAE Systems за
Коментари Харесай

Украйна работи с британска компания по изграждане на оръжеен завод

Украйна работи с огромната английска отбранителна компания BAE Systems за основаване на украинска база както за произвеждане, по този начин и за ремонт на оръжия от танкове до артилерия, сподели президентът Володимир Зеленски във вторник.

Зеленски приказва след диалози с високопоставени чиновници от BAE, в това число основния изпълнителен шеф Чарлз Уудбърн.

" Това в действителност е солиден производител на оръжие, тип оръжие, от което имаме потребност в този момент и ще продължим да имаме потребност ", сподели Зеленски във вечерно видео послание.

" Работим върху основаването на подобаваща база в Украйна за произвеждане и ремонт. Това включва необятна гама от оръжия, от танкове до артилерия ", добави той. Зеленски не даде повече детайлности.

 Германски оръжеен тръст построява специфичен цех, който ще доставя и Украйна Германски оръжеен тръст построява специфичен цех, който ще доставя и Украйна

По-рано денем Зеленски сподели, че двете страни са се договорили да стартират работа по откриването на офис на BAE в Украйна.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР