Украйна настъпва в Херсонска област, а руснаците в Донбас, но

...
Украйна настъпва в Херсонска област, а руснаците в Донбас, но
Коментари Харесай

Украйна настъпва в Херсонска област, а руснаците в Донбас

Украйна настава в Херсонска област, а руснаците в Донбас, само че нито една от двете страни не бележи значителен прогрес - такива са заключенията на английското военно министерство за обстановката на фронта.

Руските командири са " изправени пред алтернатива " - дали да обезпечат запаси за офанзивата на изток или да укрепят защитата на запад, написа в профила в Туитър на ведомството. Причина за контраатаката на украинците евентуално е решението за проруски референдум за Херсонска област, показват специалисти. 92 украински военни са упрекнати в закононарушения против човечеството по данни на съветския следствен комитет.

1300 са престъпните случаи, по които съветските служби работят от началото на нашествието в Украйна. Киев също проверява военни закононарушения и закононарушения против човечеството, осъществени от съветски военни. От началото на войната случаите са повече от 21 000, твърди украинската страна. В среднощното си обръщение президентът Володимир Зеленски съобщи, че стартира значима седмица, в която на 28 юли за първи път ще се празнува Денят на украинската държавност.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР