Украинците сами трябва да признаят колко дълбоко са затънали там,

...
Украинците сами трябва да признаят колко дълбоко са затънали там,
Коментари Харесай

Лавров: Украинците сами трябва да признаят колко дълбоко са затънали там, където ги поставиха американците

" Украинците сами би трябвало да признаят какъв брой надълбоко са затънали там, където ги сложиха американците ", сподели външният министър на Русия Сергей Лавров. Попитан за това какви са дипломатическите вероятности да се приключи огънят, както и да се подписа мир, той съобщи: " Трябва да се обадите на господин Зеленски, тъй като преди година и половина той подписа декрет, забраняващ договарянията с Путин ".

Сергей Лавров изрази мнение, че Западът се пробва да изтощи Русия в Украйна и че в случай че се наложи да се договаря за мир, то тогава Киев би трябвало да промени собствения си президентски декрет, който не разрешава договаряния с Путин. В края на януари тази година украинският президент Володимир Зеленски с съветския държавен глава.

По-рано през днешния ден Ройтерс заяви, чеизраелски танкове са достигнали центъра на град Хан Юнис, в южната част на линията Газа. Агенцията напомня, че съветският президент Владимир Путин неведнъж упрекна за войната сред Израел и " Хамас " Съединени американски щати, които се били провалили в дългогодишните си дипломатически дейности в Близкия изток, до момента в който се опитвали да показват Русия като главен фактор за протичащото се в района, поддържащ връзки със забърканите страни.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР