Украинският президент Володимир Зеленски каза днес, че по време на

...
Украинският президент Володимир Зеленски каза днес, че по време на
Коментари Харесай

Зеленски се е срещнал с водещи бизнесмени в САЩ

Украинският президент Володимир Зеленски сподели през днешния ден, че по време на визитата си тази седмица в Съединени американски щати се е срещнал с водещи предприемачи и финансисти, с които е разискал капиталовите благоприятни условия в Украйна, съобщи Ройтерс.

 

Зеленски уточни, че предприемачите, измежду които Майкъл Блумбърг, Лари Финк и Бил Акман, са изразили подготвеност да вложат обилни вложения във възобновяване на Украйна след края на войната с Русия. Това съобщи Българска телеграфна агенция.

 

" Американските бизнесмени и финансисти потвърдиха готовността си да подхващат огромни вложения в нашата страна, незабавно щом войната свърши и на Украйна бъдат дадени гаранции за сигурност ", написа украинският президент в " Телеграм ", където разгласява и фотоси от срещата.

 

" Работим за успеха и възобновяване на Украйна ", добави той.

 

По време на пътуването си в Съединени американски щати и Канада тази седмица Зеленски имаше за цел обезпечи продължение на военната и финансова поддръжка за напъните на Киев да се бори против съветската инвазия, показва Ройтерс.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР