Украинският държавен железопътен оператор Укрзализниця обяви стартирането на пилотен проект

...
Украинският държавен железопътен оператор Укрзализниця обяви стартирането на пилотен проект
Коментари Харесай

Железница по време на война. В Украйна вдигат стандарта във влаковете със сапун, тоалетна хартия и кърпи - Свят

Украинският държавен железопътен оператор Укрзализниця разгласи стартирането на пилотен план за повишение на стандартите на качество на обслужване на пасажерите, заяви пресслужбата на компанията посредством профила си в Телеграм. На пасажерите в частност ще се оферират хигиенични комплекти, ще се усъвършенства хигиената в санитарните възли и технологията на разчистване на влаковите сформира. „ Ние продължаваме да вършим вашите пътувания по-удобни даже по време на война. “ – се споделя в обръщението на компанията към пасажерите.

„ Решихме, че всеки украински пасажер заслужава равнището на обслужване, което предлагаме за транспорт на европейски дипломати. Затова започваме еволюционен преход към нови стандарти за качествено обслужване на пасажерите във влаковете на Укрзализниця. “ – разяснява железницата. Мерките, които влизат още през идващите дни по два от маршрутите са: ново потомство препарати за вътрешно измиване на вагони — тези вагони би трябвало да наподобяват образцово; вместо сапун ще бъде тествана висококачествена пяна в комфортни автоматизирани дозатори; инсталирани са по-удобни държачи за тоалетна хартия и е заменен типът на самата хартия; обезпечени са тоалетни с еднократни покривала; добавени са диспенсъри за хартиени кърпи. И всичко това, както се акцентира, става по време на война.

Освен това, на пасажерите ще се оферират хигиенични комплекти с чехли за еднократна приложимост, мокри и сухи кърпички, четка и паста за зъби и гребен за коса. Всичко това ще може да се купи от пасажерите със непокътнати места в купета от кондукторите, а за тези в първокласните вагони хигиеничните такъми ще бъдат включени в цената на билета. Засега по-високият стандарт ще се усети при пътувания с влакове №75/76 Кривий Рог — Киев и Киев Кривой рог и „ Влака към успеха “ по маршрут 31/32 Запорожие – Лвов и Лвов – Запорожие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР