Украинските войски ще победят руските сили и страната ще бъде

...
Украинските войски ще победят руските сили и страната ще бъде
Коментари Харесай

Джонсън: Войната в Украйна разкри историческата глупост на Путин

Украинските войски ще победят съветските сили и страната ще бъде " освободена " от окупаторите. Това съобщи английският министър председател Борис Джонсън пред украинския парламент, наблягайки, че това е борба на " положителното против злото " , оповестява " Скай Нюз ".

Министър-председателят на Обединеното кралство, който стана първият международен водач, който се обърна към украинските депутати след нахлуването на Русия в края на февруари, уточни, че Украйна е потвърдила, че военните специалисти " изцяло бъркат ".

Във видеообръщение пред Върховната Рада Джонсън посочи, че " по този начин наречената непреодолима мощ на военната машина на Путин се е разрушила върху непоклатимия украински национализъм ".

Той добави, че войната е разкрила " историческата нелепост " на Путин - " гигантската неточност, която може да направи единствено автократ ".
 Джонсън афишира нов пакет военна помощ за Украйна
Джонсън афишира нов пакет военна помощ за Украйна

Това ще стане в конферентна връзка през днешния ден

" Когато водач ръководи посредством боязън, фалшифицира избори, затваря критици, заглушава медиите и слуша единствено подхалисти, когато няма ограничаване на властта му - тогава той позволява пагубни неточности ", заключи министър председателят.

По негови думи свободните медии, върховенството на закона, свободните избори и постоянният парламент са " най-хубавата отбрана против заплахите на случайната власт ".

Конфликтът е " най-хубавият час за Украйна ", посочи Джонсън.

Вашите деца и внуци ще кажат, че украинците са научили света, че грубата мощ на агресора не коства нищо пред моралната мощ на народ, решен да бъде свободен, съобщи той на украинските депутати.
 Англия: Путин е обезверен и се враства като рак в Украйна
Англия: Путин е обезверен и се враства като рак в Украйна

Руският президент се провалил в съвсем всичките си цели

В обръщението си той разгласи още 300 милиона английски лири Тя включва радарна система с противобатерии, тежкотоварни дронове, съоръжение за заглушаване на GPS и хиляди устройства за нощно виждане.

През идващите седмици Обединеното кралство ще изпрати противокорабни ракети " Бримстоун ", противовъздушни системи " Стормър " и бронирани транспортни средства за евакуация на цивилни, даде обещание Джонсън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР