Украинските въоръжени сили скоро ще стабилизират ситуацията на бойното поле

...
Украинските въоръжени сили скоро ще стабилизират ситуацията на бойното поле
Коментари Харесай

Висш командир: Украйна с план контраофанзивни действия тази година

Украинските въоръжени сили скоро ще стабилизират обстановката на бойното поле и възнамеряват да образуват бойни единици за контраофанзивни дейности по-късно тази година, съобщи през днешния ден висшият украински пълководец Олександър Павлюк, представен от Ройтерс.

Павлюк бе назначен за командващ на украинските сухопътни сили при скорошната промяна на фрагменти във висшето военно управление на Украйна.

След девет месеца на преобладаващо постоянни фронтове град Авдеевка бе високомерен от съветските сили през февруари.

Украинските сили бяха принудени да се отдръпват от няколко обитаеми места, намиращи се в съседство с Авдеевка, защото съветските сили не престават да настъпват. Същевременно предстоящият нов спомагателен пакет от Съединени американски щати, който е от основно значение за Украйна, към момента не е утвърден в американския Конгрес.

" Скоро ще стабилизираме обстановката. Ще създадем всичко допустимо, с цел да подготвим войските за по-активни дейности и за изземане на самодейността ", сподели Павлюк, чието изявление бе излъчено по малкия екран.

Украинският президент Володимир Зеленски сподели, че Русия ще се опита да приготви нова атака тази пролет или лято, само че че Киев също има проект за бойното поле.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР