Украинските въоръжени сили се нуждаят от оръжия и боеприпаси, за

...
Украинските въоръжени сили се нуждаят от оръжия и боеприпаси, за
Коментари Харесай

Ген. Кривонос: Мит са големите оръжейни запаси на САЩ

Украинските въоръжени сили се нуждаят от оръжия и муниции, с цел да трансформират хода на военните дейности, само че даже Америка не може да помогне на Киев с това.

Съединени американски щати не разполагат с огромни ресурси от оръжия. Това е декларирал някогашният заместник-секретар на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, генералът от ВСУ Сергей Кривонос, оповестяват международните издания.

" Хайде да спрем да имаме вяра в приказки и да си мислим, че американците имат нещо прикрито някъде в хранилищата си. Това, което американците имаха, беше изчислено за осъществяване на задачи на техните въоръжени сили, а това, което те дават, не е толкоз доста ", споделя генералът.

Той отбелязва, че Съединени американски щати към този момент са стартирали производството на муниции, само че за това е належащо време. Според Кривонос, това не е компютърна игра, в която просто щраквате един път и незабавно се появяват екипировка и муниции.

Украинският военачалник прибавя също, че за разлика от Съединени американски щати съветската отбранителна промишленост работи в режим 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата и Русия " знае по какъв начин да създава съоръжение ".

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР