Украинските сили убиха най-малко 9 души и раниха 9 други

...
Украинските сили убиха най-малко 9 души и раниха 9 други
Коментари Харесай

Украински обстрел уби 9 в окупирания юг: Установени от Русия длъжностни лица

Украинските сили убиха минимум 9 души и раниха 9 други при удари по окупираната от Русия част на южната област Херсон, инсталираните от Русия управляващи в района са споделили.

Стачките в петък удариха център за претовареност в Чаплинка, град на към 100 километра (62 мили) югоизточно от районната столица Херсон, сподели назначеният от Москва губернатор на района Владимир Салдо.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла. Облекчение в Ливан, защото Насрала на Хизбула се въздържа от по-широка израелска война Договорът на Ануар Ел Гази е преустановен от Майнц поради израелско-палестински постове Австралийските албанци се насочват към Китай рекламиране на „ пореден, постоянен “ ангажимент „ Грубо събуждане “: Изборите се преглеждат като укор към колумбийския Густаво Петро завършек на списъка

„ Към момента девет починали са извадени отдолу под руините, както и девет, които са тежко ранени “, сподели Салдо, представен от съветската държавна телевизия.

Подкрепяният от Москва чиновник Константин Басюк упрекна Киев в нахлуване против цивилна инфраструктура в Чаплински, в това число локалната пенсионна работа и центъра по труда.

Украински публични лица и украински медии не са удостоверили офанзивите.

Ал Джазира не може без значение да удостовери ударите или произлизащите от тях жертви или вреди.

Русия завладя региона на Херсон малко откакто стартира пълномащабното си навлизане в Украйна през февруари 2022 година, само че от този момент изостави основния град на района и други центрове на западния бряг на река Днепър.

Съобщените удари в петък пристигнаха, когато Киев провежда контранастъпление, с цел да си върне територията от съветските сили, съсредоточени в южната част на страната.

Източник: Информационни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР