Украинските сили са успели да изтласкат руските от населеното място

...
Украинските сили са успели да изтласкат руските от населеното място
Коментари Харесай

Украинските военни съобщиха, че са превзели Благодатное

Украинските сили са съумели да изтласкат съветските от обитаемото място Благодатное в Донецка област, оповестиха от военното командване на Украйна, представени от УНИАН. При интервенцията са били пленени съветски военни, се добавя в известието, само че не се споделя какъв е техният брой, съобщи БНР.

Същевременно представителят да Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред съветската държавна телевизия, че няма основа за договаряния с Украйна. А съветският министър на защитата Сергий Шойгу връчи оценки на военнослужещи - премиите са за оповестеното от Москва заличаване от съветските сили на 4 немски танка " Леопард " и 5 американски бойно машини " Брадли " при отбиване на украинската контраатака.

Връчването на медалите " Герой на Русия " - най-високото военно отличие в страната, беше излъчено по държавната телевизия. През последните дни съветското министерство на защитата разгласява видеоклипове и фотоси, показващи голям брой удари по употребявани от украинските елементи бронирани машини и танкове.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР