Украински и руски футболисти са се сбили в хотел в

...
Украински и руски футболисти са се сбили в хотел в
Коментари Харесай

Украински и руски футболисти се биха Анталия ВИДЕО

Украински и съветски футболисти са се сбили в хотел в Анталия. Отборите на Минай Ужгород и Шинник Ярославл са на подготовка в турския курорт.

Отборите са на подготовка в турския курорт.

Заради обтегнатите връзки сред двете воюващи страни, се стигна до напрежение и замяна на обидни реплики и удари.

Украинец е направил забележка на подпийнал съветски футболист да се държи възпитано с личния състав. Последвала замяна на удари, а в багра се присъединили техни съотборници и хора от двата щаба. За аранжимент украинците пуснали от телефоните си песента " Да помогнем на Въоръжените сили на Украйна ".

Според телеграм-канала База oбаче истината е друга. Украинците били ядосани от наличието на съветски футболисти в техния хотел и предиздвикали ръководителя на Шинник да изпее националния химн на страната им. Той предложил на съперниците си да излязат отвън хотела и там да се схванат един против един. Но чиновници на хотела ги разделили.

След това пък в един от асансьорите група украинци са попаднали с един съветски футболист и го блъснали.

„ Причината за спора беше срамното държание на играчи на съветския тим и провокациите, ориентирани към футболистите на Минай. Поискахме шефовете на хотела да изгонят руснаците, тъй като представители на терористична страна нямат право да упражняват или играят футбол отвън страната си “, гласи формалното изказване на Минай.

В последна сметка руснаците са решили да изоставен хотела, „ с цел да ибегнат бъдещи спорове, макар че са били „ уверени в сигурността на тима при резервацията през ноември 2022 година “.

" Ние считаме за неприемлива и осъждаме всякаква форма на насилия, само че постоянно пазиме освен ползите на нашия клуб, само че и тези на страната. Инцидентът се проверява от управляващите ", се споделя още в изказването на Шинник.

 

⚡During a training camp in, a fight broke out between FC Minaj players () and players of the Russian team Shinnik.

Shinnik players will be relocated to another Turkish hotel.
— Blog about the war for free Ukraine???????? (@BlogUkraine)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР