Украинската служба за сигурност съобщи, че е задържала седем руски

...
Украинската служба за сигурност съобщи, че е задържала седем руски
Коментари Харесай

Украйна: Арестувахме осем руски агенти край Днепър

Украинската работа за сигурност заяви, че е задържала седем съветски сътрудници в региона на Днепър, в Източната Украйна, съобщи Франс прес. Задържаните са обвинени, че са шпионирали за Москва.
Прочетете още
" Украинската работа за сигурност извърши още една значима специфична интервенция, с цел да разобличи и задържи противников сътрудници ", се споделя в изказване на ръководителя на ведомството Василий Малюк. Според Украинската работа за сигурност арестуваните са предавали на руснаците координатите на сериозни инфраструктури в Украйна и са събирали разследваща информация за придвижването на украинските сили в Днепропетровска област, а след това са ги предавали на съветската войска.

" Тяхната възможна рола в офанзивата против жилищния блок в Днепър на 14 януари, в която починаха минимум 45 души, измежду които и 6 деца, е в развой на инспекция ", обявиха украинските служби за сигурност по отношение на арестуваните 7 души. 

Според Украинската работа за сигурност седмината съветски сътрудници са почнали дейностите си против Украйна през октомври 2022 година

По време на разнообразни претърсвания, осъществени в хода на интервенцията по задържането на седмината, в региона на Днепър, са били открити спонтанни взривни устройства и преносими компютри и мобилни телефони, както и прокремълска литература.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР