Украинската астроложка Инна Гнатюк направи изненадваща прогноза за това как

...
Украинската астроложка Инна Гнатюк направи изненадваща прогноза за това как
Коментари Харесай

Астролог с интригуваща прогноза

Украинската астроложка Инна Гнатюк направи изненадваща прогноза за това по какъв начин ще се развие войната в Украйна. Според нея през май 2024 година ще стартира удобен интервал за Киев.

Тя сподели, че промяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна ще се отрази позитивно на събитията в страната.

Още напролет на 2025 година, споделя астрологът, сложното време за Украйна ще завърши. " Ще имаме късмет да станем същински самостоятелни и да излезем от порочния кръг “, безапелационна е Гнатюк.

" На 29 март 2025 година ще завърши интервалът на Саде-сати, когато всичко се обръща с главата надолу. От световна позиция това може да се характеризира по следния метод: заради големи загуби, голяма болежка в продължение на доста хиляди години, Украйна има късмет да стане в действителност самостоятелна, да прекъсне порочния кръг.

Следователно това ще бъде позитивен миг за нас и Украйна. Като цяло до 2029 година Украйна би трябвало да реши въпроса със земята и възобновяване на разрушеното от Русия по време на войната “, сподели Гнатюк, представена от " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР