Ужасно престъпление потресе германския град Фрайбург, съобщава Bild.18-годишно момиче е

...
Ужасно престъпление потресе германския град Фрайбург, съобщава Bild.18-годишно момиче е
Коментари Харесай

Ново зверство на бежанци потресе Германия! Сириец насили 18-годишно момиче, после извика още седмина

Ужасно закононарушение потресе немския град Фрайбург, оповестява Bild.18-годишно момиче е било брутално изнасилено от повече от осем души. 

Зверството е осъществено на 14 октомври, откакто в една от локалните нощни заведения момичето било почерпено с пиво, в което имало упойващи субстанции. По-късно тя е била изнасилена в храстите от един от обвинените – 21-годишен сириец, който живее в Германия от 2014 година. След като задоволил нагона си, той оставил намиращото се в безпомощно положение момиче и се върнал в дискотеката, с цел да вземе приятелите си. По-късно минимум седем от тях я изнасилили, написа Bild, представен от Блиц.


Един от изнасилвачите - 21-годишният сириец Мажд

Осем от обвинените – седем сирийци и един мъж с немски паспорт, са в ареста. Те са на възраст сред 19 и 29 години. Живеят най-вече в бежански центрове. Всички са известни на органите на реда поради предходни закононарушения като нанасяне на телесни повреди, обири и търговия с дрога, оповестява представител на полицията във Фрайбург.



До арестите се е стигнало посредством ДНК-следи по жертвата и мястото на престъплението.


Един от изнасилвачите - 21-годишният сириец Мажд

Според информацията, предоставена досега, един от обвинените е почерпил в заведение с пиво момиче на 18 години. В напитката обаче, е сипал и упойващи субстанции.
 
Вътрешният министър на провинция Баден-Вюртемберг похвали чиновниците на реда за осъществените разкрития и осъди закононарушението, в случай че бъде потвърдено, като ужасяващо. Кметът на Фрайбург прикани разпоредбите и законите да важат и да се почитат от всички.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР