Ужасни посегателства срещу БДЖ възмутиха граждани на гара Враца, това

...
Ужасни посегателства срещу БДЖ възмутиха граждани на гара Враца, това
Коментари Харесай

Възмутени очевидци: На Бъдни вечер на жп гарата във Враца забелязахме това ужасно нещо!

Ужасни похищения против БДЖ възмутиха жители на гара Враца, това алармира читателят Ивайло Симеонов на профила на " Конкурент " в обществените мрежи, написа Блиц. 

Врачанският уебсайт публикувам този материал, поради настоящото звучене: " На Бъдни вечер на жп гарата във Враца възмутени жители видяха, извънредно боядисаните вагони. Ако жител не пътува постоянно с БДЖ, ще се възмути и ще изиска от управляващите да намерят нарушителите, мислейки, че това са наркомани, футболни хулигани, или други сходни елементи на обществото. За разлика от графитите на хората от тази сфера, е типично те да си оставят нещо като автограф (а на фотографията има ексцентричен подпис), като по принцип те имат неписано предписание да не пречи това на близките.

Футболните хулигани, пък имат чест и типично писане на графити – прочувствено, малко и нестарателно. Този графит /от фотографията - б.р./ не дава отговор на маниерите на типично обвинените. Използвано е доста блажна багра, а освен спрейове. Имало е огромна подготовка. В същия ден още два сходни влака в София се появяват (може да се види от сигналите от във фейсбук групите свързани с БДЖ). Случайност? НЕ! На фотосите се вижда, че видинският трен е усърдно и с доста старания са боядисани прозорците (половината пространство от прозорците), за да стане неловко пътуването на всички пасажери във вагона. Според, постоянно пътуващите във влаковете, това е директно обвързвано с намалелите доходи на автобусните компании, това, че по Коледа българите изрично пътуваха с препълнените влакове, и не до такава степен цялостни рейсове.

За БДЖ е витално значимо съдействието и поддръжката на всеки един жител, през днешния ден и в този момент! Нека всеки, който идващия път счита да си закупи билет за пътешестване, се замисли каква идея поддържа! ", това е написал Ивайло Симеонов на профила на " Конкурент ".

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР