Ужасени жители, чиито домове скоро ще бъдат превзети от морето,

...
Ужасени жители, чиито домове скоро ще бъдат превзети от морето,
Коментари Харесай

Ужасяваща реалност на ужасени жители на Норфолк, живеещи в кошмар, тъй като домовете скоро ще паднат в морето

Ужасени поданици, чиито домове скоро ще бъдат завладяни от морето, споделиха опустошителната действителност на ерозията на крайбрежията.

Местните поданици в село Хемсби на брега на Норфолк купиха къщите си, когато морето беше още на километри разстояние - само че в този момент обичаните им домове са отнесени или неизбежно ще паднат във вълните, защото дистанцията сред ръба на скалата се свива всеки ден ден.

С световното стопляне, причиняващо по-високи равнища на морето и по-мощни стихии, скоростта, с която бреговата линия на Обединеното кралство ерозира, е ужасяващо бърза - и локалните поданици на Хемсби са в спешна точка. Те са проливали сълзи, гледайки по какъв начин части от пътя падат във водата и постоянно се разсънват през нощта от треперенето на удара на морето.

Самотната майка Кристи Морис, на 49 години, има къща с три спални там от 24 години и сънува кошмари по какъв начин имуществото й се срутва във водата с нея и 10-годишната й щерка, блокирани вътре. Работникът в старческия дом, който е похарчил...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР