Ужасът на АМ Струма, където автобус се блъсна и запали,

...
Ужасът на АМ Струма, където автобус се блъсна и запали,
Коментари Харесай

Лорена и Десислава отложиха премиерата на новата си песен след трагедията на Струма

Ужасът на Автомагистрала " Струма ", където рейс се блъсна и възпламени, а жертвите се оказаха 45 македонски поданици, раздруса света. Това е огромна покруса, която не остави безучастни хората, които се кръстят и молят за по-добри времена.

Родните ни звезди също изрекоха съболезнования на околните и приятелите на жертвите, измежду които са и 12 деца. А певиците Десислава и Лорена взеха изключително решение за кариерата си в този тежък за Балканите миг, с което демонстрираха какви чисти сърца носят, заяви Шоу Блиц.

Двете певици са подготвили дует, чиято премиера трябваше да се състои през вчерашния ден. Предвид голямата покруса с македонските пасажери, двете певици взеха решение да отсрочат за неустановен интервал от време появяването на новата си ария.



" За човешката покруса значение няма националността, няма значение и възрастта. Когато си отиват хора постоянно боли, а когато си отиват по подобен безразсъден метод — боли двойно. Съпричастни с болката на околните на всички починали за последните часове на територията на Република България, взехме решение да отменим премиерата на най-новата ни ария “На никой друг”, която бяхме оповестили за през днешния ден. Музиката може да изчака. Искрени съболезнования и мир на душите им ", пишат двете певици в обществените мрежи.

Техните почитатели одобриха смирено новината, че ще би трябвало да почакат, до момента в който чуят песента. Певиците завоюваха благосклонностите на всички с това човешко решение
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР