Уинона Райдър бе до болка откровена в интервю за новия

...
Уинона Райдър бе до болка откровена в интервю за новия
Коментари Харесай

Уинона Райдър с любопитно признание за връзката си с Джони Деп

Уинона Райдър бе до болежка откровена в изявление за новия брой на Harper's BAZAAR, сравнявайки раздялата си с Джони Деп с кино лентата „ Луди години “.

Актрисата от „ Странни неща “ се връща към предишното, споделяйки някои доста персонални неща за връзката си с Деп, която стартира през 1989 година и завършва през 1993 година

„ Това бяха моите „ Луди години “ в действителността “, сподели Райдър, визирайки кино лентата от 1999 година, в който тя взе участие и продуцира, за престоя на жена в психиатрична клиника за проблематични млади дами.

Една от най-красивите дами в киното, по която въздишаха милиони мъже, споделя, че с помощта на „ необикновен терапевт “ е почнала да се грижи за себе си, като си е представяла, че е дете.

„ Спомням си, че играех героиня, която бива измъчвана в чилийски затвор [във кино лентата „ Къщата на духовете “ от 1994 г.] “, изяснява Райдър. „ Гледах тези подправени синини и рани по лицето си [от кадрите] и се мъчех да се видя като това малко момиче. „ Би ли се отнасяла към това момиче по този начин, както се отнасяш към себе си? “

„ Спомням си, че се гледах и си споделях: „ Това е, което върша със себе си от вътрешната страна “. Защото просто не се грижех за себе си. “

Любопитен е фактът, че Райдър намира поддръжка от Мишел Пфайфър. „ Спомням си, че Мишел ми сподели: „ И това ще мине. “

Преди време в изявление Райдър назова Деп „ първата си същинска разлъка “ и „ първото си разрушено сърце “. Той пък призна, че отговорни за раздялата им са медиите.

„ Много е мъчно да имаш персонален живот в този град “, споделя той пред Los Angeles Times през 1993 година Актьорът си дава сметка, че не е трябвало да бъде толкоз прям за връзките си с обичаната жена, поради любознанието на хората.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР