Уил Смит се завърна в Лоши момчета 3“, но много

...
Уил Смит се завърна в Лоши момчета 3“, но много
Коментари Харесай

Уил Смит спрял псувните на 12

Уил Смит се завърна в „ Лоши момчета 3 “, само че доста почитатели може би са не запомнили, че холивудският мачо стартира като рапър. Смит реализира порядъчен триумф в музикалната промишленост и се различаваше по забавен метод от сътрудниците си – съвсем не псуваше в своите песни.

Сега Уил споделя: „ Започнах да рапирам на 12. Имах брошура, в която пишех текстовете си и псувните, които се канех да употребявам за тях. Един ден обаче баба ми я докопа. Но вместо да ми направи забележка, тя написа на последната страница: „ Скъпи Уилям, на интелигентните хора не им се постанова да употребяват сходни думи, с цел да показват себе си. Моля те, покажи на света, че си толкоз интелигентен, колкото ние знаем, че си. С любов, Джиджи. “ Когато прочетох, си споделих: „ По дяволите “.

Смит разкри и че в началото възнамерявал да извършва личните си каскади в „ Лоши момчета 3 “: „ Когато започнахме фотосите, бях доста въодушевен. Казах им, че самичък ще се оправя с всичко, не ми би трябвало помощ, само че три дни по-късно към този момент си търсих каскадьор. “

Актьорът признава, че макар желанието му да бъде смел като в младините си, тялото му към този момент не може да се възвръща като едно време. Той призна, че като млад правел всевъзможни дивотии, в опита си да се прочуе.

„ Мислех си какъв съвет бих дал на 25-годишния си аз. Ако би трябвало да съм почтен, не бих – тогава бях пъклен упорит и стимулиран. Колкото повече одъртявам, толкоз по-боязлив ставам и се чудя по какъв начин съм правил всички тези неща като млад. Наивността ти дава доста мощ “, продължи звездата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР