Уил Смит се превърна в поредното от топ имената на

...
Уил Смит се превърна в поредното от топ имената на
Коментари Харесай

Нов г*й скандал разтърси Холивуд

Уил Смит се трансформира в следващото от топ имената на Холивуд, забъркано в лют скандал със полов привкус. След като още не се е отърсил от драмата, разиграла се около шамара, който заби на Крис Рок, в този момент се озова в центъра на шокираща история с нехарактерен за имиджа му г*й привкус.

 

Приятел на Уил твърди, че го е хванал „ на шаблон “ с различен мъж. Разтърсващите разкрития бяха направени от артиста Брад Билаал – ексбодигард и непосредствен негов другар в канала на Таша Т. Той твърди, че един ден трябвало да търси Уил на снимачната площадка на „ Свежият принц от Бел Еър “ и без да желае го изненадал в гримьорната на сътрудника му Дуейн Мартин, освен това в много неуместен и лют миг.

Доколкото може да се има вяра на думите му Уил и Мартин лежали на диван, като Смит се бил навел и му духал. Той се кълне, че го е видял с пе*ис в уста. При по този начин създалата се обстановка двамата останали доста смутени, а Билаал бързо напуснал стаята.

Последвал диалог от страна на Уил Смит, който твърдял, че бил толкова пийнал, че не помни безусловно нищо. Мартин е дълготраен другар на семейство Смит. Той даже се снима в няколко продуцирани от Уил сериала, а Джейда участва на премиерата на кино лентата му „ Спасете ни от Ева “.

 

Намеци, че сред двамата артисти има интимна непосредственост се появиха още преди няколко години в жълтите медии. На процедура слуховете, че Уил е бисек*уален вървят от най-малко 15 години. За пръв път обаче се появяват съответни изказвания на мъж, който твърди да е свидетел.

 

Някои медии настояват, че Билаал е пазел тайната на някогашния си шеф години наред, защото получавал тлъсти суми от него за това. След като парите обаче секнали, пазвантинът незабавно си развързал устата. Разбира се тези изказвания взривиха мигновено мрежата и потребителите надигнаха мълниеносно глас в поддръжка на холивудския ас. Те са уверени, че тази история е съчинена от телохранителя. Странното в тази ситуация е, че чернокожият артист не разяснява тези изказвания и даже не обелва дума, с цел да отбрани репутацията си на мачо в съда.

 

Билаал не пропусна опцията да разяснява и още една мъчителна за семейство Смит тематика – става дума за брачната половинка му Джейда, която неотдавна призна, че двамата с Уил са разграничени от години, само че на обществени места не престават да имитират брак. Охранителят твърди, че Уил не може да задоволи интимните потребности на брачната половинка си, защото не бил изключително талантлив, а тя била привикнала на сътрудници с надалеч по-големи дадености.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР