Уест Хам ще разгледа възможността да придобие полузащитника на Марсилия

...
Уест Хам ще разгледа възможността да придобие полузащитника на Марсилия
Коментари Харесай

Уест Хам следи полузащитник на Марсилия

Уест Хам ще прегледа опцията да придобие полузащитника на Марсилия - Матео Гендузи. Лондонският клуб следи деликатно играча, обмисляйки разновидности за подмяна със своя състезател Деклан Райс, оповестява The Athletic.

Според изданието от Райс, чийто контракт с лондонския клуб изтича след година, се интересува от няколко клуба от Висшата лига, измежду които Арсенал, Нюкасъл Юнайтед и Манчестър Юнайтед. В случай на овакантяване на Райс, треньорският щаб на Уест Хам ще се нуждае от централен халф.

Гендузи е подобаващ претендент да пристигна на мястото на любимеца на лондончани, тъй като той към този момент има опит в Премиър лийг и то в тим от британската столица. През лятото на 2018 година френският халф мина от Лориен в Арсенал. В шампионата на Англия той съумя да изиграе 57 мача за два сезона, като записа две асистенции. Договорът на 24-годишния футболист с Марсилия е до 2025 година. Transfermarkt го прави оценка играча на 25 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР