УЕСТ ДЕЗ МОЙН, Айова (AP) — За да подчертае колко

...
УЕСТ ДЕЗ МОЙН, Айова (AP) — За да подчертае колко
Коментари Харесай

В навечерието на Нова година ДеСантис призовава тълпата да се противопостави на шансовете и да му помогне да „спечели събранията в Айова“

УЕСТ ДЕЗ МОЙН, Айова (AP) — За да подчертае какъв брой доста значи Айова за Рон ДеСантис, губернаторът на Флорида не пожела с цел да спре предизборната си акция там даже в края на 2023 година

На новогодишно събитие в балната зала на хотел Sheraton в Западен Де Мойн дънките и каубойските ботуши бяха повече от смокингите и коктейлните рокли, а Милър Lite изглеждаше по-популярен от шампанското.

Но скромността на аферата, където към 200 души се събраха за последното събитие на акцията от натоварената година в Айова, опроверга смисъла му за домакина, който е заложил бъдещето на неговата републиканска кандидатура за президент на водещите събрания в Айова, единствено след две седмици.

„ Готови ли сте да работите интензивно през идващите две седмици и да спечелите събранията в Айова? “ ДеСантис попита последователите, които се появиха в крайградския хотел в неделя вечерта.

Докато Доналд Тръмп се готви да се върне тази седмица за поредност от манифестации, ДеСантис не остави А...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР