Уелската звезда Гарет Бейл ще остане в Реал Мадрид и

...
Уелската звезда Гарет Бейл ще остане в Реал Мадрид и
Коментари Харесай

Обрат: Гарет Бейл остава в Реал

Уелската звезда Гарет Бейл ще остане в Реал Мадрид и през новия сезон. Това разкри треньорът на " Кралете " Зинедин Зидан след победата с 3:1 над Селта във Виго в мач от 1-ия кръг на Ла Лига, написа gol.bg.

Името на Бейл цяло лято беше свързвано с овакантяване, защото не беше мечтан от френската легенда. Двамата очевидно са заровили томахавките и Зизу похвали 30-годишния футболист.

" Преди началото на мача разговарях с Бейл, той остава. Сега всичките ни играчи мислят само за началото на сезона. Гарет се показа доста добре против Селта ", съобщи Зидан.

Уелсецът стартира титуляр за Реал във Виго и в 12-ата минута се отличи с асистенция към Карим Бензема. В идващия кръг Реал играе с Валядолид на 24 август.

Бейл играе на " Сантяго Бернабеу " от 2013 година, когато беше платен от Тотнъм за 100 млн. евро. Той завоюва всичко допустимо с " белите ", в това число четири Шампионски лиги.

Честите му травми обаче са една от аргументите да не успее да се трансформира в огромната звезда на тима, изключително след напускането на Кристиано Роналдо.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР