УЕФА взема решения да мести мачът. Толкова ли е сложно

...
УЕФА взема решения да мести мачът. Толкова ли е сложно
Коментари Харесай

Лечков: Ще си подам оставката веднага, щом видя проект за стадион

" УЕФА взема решения да мести мачът. Толкова ли е комплицирано да се разбере това? Ние нямаме един стадион като хората, който да дава отговор на условията на УЕФА. Аз ще си подам оставката незабавно, щом видя план за нов народен стадион. Единствената организация, което е независима, е БФС. Ние, когато играем на националния стадион, плащаме наем. Да, националният тим няма резултати, само че другояче федерацията си съществува по съвършен метод ", разяснява вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков пред bTV във връзка свадите към провеждането на евроквалификацията България - Унгария. Мачът ще се играе на " Васил Левски " в четвъртък. На стадиона няма да бъдат допускани почитатели.


„ Моето персонално мнение е, че би трябвало да има аудитория, само че в тази ситуация не аз взимам решение “, продължи той Лечков.

" Точно в този миг е огромно изкушението да се разяснява футбола. Дайте да обесим Боби Михайлов, в случай че това ще промени ситуацията в България. Вчера и министър председателят Дянков приказва за футбол. И този министър председател ще си отиде, а стадион няма да има. Колко министър председатели минаха и всички обещаваха. Трябва да се основат условия. Ние желаеме смяна в законодателството и да се признават разноските на хората, които влагат в спорт и просвета. Държавата е мащеха за футбола ", уточни още вицепрезидентът на БФС.

" Аз като жител мога да кажа, че не съм удовлетворен от доста неща в страната. Болници ли имаме, гробища ли имаме? Ние всички носим отговорност за страната. Футболът въпреки всичко е една игра, не виждам по какъв начин сме се изложили. Унгарците имат интерес да си вземат трите точки, да се класират. Но в последна сметка, решението за провеждането на мача го взема УЕФА. Аз не чух от отсрещната страна нещо съответно ", добави Лечков.

Запитан дали се готви за поста ръководител на БФС, именитият халф разяснява, че няма такова желание. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР