Уебинар, посветен на зачеването и бременността, ще бъде излъчен на

...
Уебинар, посветен на зачеването и бременността, ще бъде излъчен на
Коментари Харесай

Уебинар: Мисия бебе 2020 - всичко за зачеването и бременността

Уебинар, отдаден на зачеването и бременността, ще бъде излъчен на уеб страницата на novini.bg и във фейсбук страницата на уеб страницата на 31 май от 11 ч. Инициативата, която ще одобри формата на онлайн семинар, се назовава “Мисия Бебе 2020” и се провежда от Woman.bg взаимно с „ Елевит “. Тя има за цел да отговори на многочислените въпроси, които интересуват всяка бъдеща и сегашна майка.

В дискусионното студио ще гостуват Ирина Кирякова – психолог и психотерапевт, и доктор Ралица Сенкова, експерт по акушерство, гинекология и репродуктивна, които ще дават отговор онлайн на въпросите на феновете. С положително отношение и професионализъм те ще ни дадат профилираната позиция и препоръки, на които всяка жена разчита, когато е бременна или се стреми да зачене.

Редом до експертите ще застане и една майка, която ще показа от първо лице своя опит, обвързван с майчинството. Специален посетител на уебинара ще бъде певицата Светла Иванова, която има доста какво да опише за късното майчинство, йогата за бременни и компликациите, с които се сблъсква една майка на две дребни деца. Светла е влюбена в музиката - неведнъж е номинирана за „ най-хубава певица” и „ най-хубава песен”, създател е на книги, инструктор по йога, обича рисковите спортове, положителната храна и е отдадена на дете си деца Виктор и Стела. Модератор на уебинара ще бъде основният редактор на Woman.bg Мария Николова.

Вашите въпроси към участниците може да задавате авансово в известия на фейсбук страницата на novini.bg или на имейл адрес [email protected], както и в деня на Уебинара като коментар под поста с живото лъчение.

Бъдете с нас!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР