Удоволствието да отгатнеш крайния изход на който и да е

...
Удоволствието да отгатнеш крайния изход на който и да е
Коментари Харесай

Риск печели, риск губи: Футболни прогнози на високи коефициенти за днес

Удоволствието да отгатнеш крайния излаз на който и да е мач е огромно, само че още по-голямо е, когато " надушите " някоя изненада. Рисковите футболни прогнози на нашия типстърски екип търси тъкмо този резултат в рубриката " Риск печели, риск губи " - ето ги и предложенията:
16:00 часа: Беневенто - Специя
Беневенто среща Специя във трогателен мач във второто равнище на италианския футбол. Гостите имат четири загуби в последните си пет срещи, а две следващи пристигнаха като посетител. Беневенто е в добра форма и е в серия от три следващи триумфа. Същевременно домакините имат четири следващи триумфа против този конкурент, два от които пристигнаха у дома.
Прогноза : Победа за Беневенто (2,05 коефициент)

17:00 часа: Бърнли - Лестър
Бърнли продължава да води яростна борба за своето оцеляване, като понастоящем отборът заема 17-о място, само че единствено с две точки задатък пред отбора на Кардиф, които са в рисковата зона и също търсят избавление. От тук до края на сезона всяка точка е от изключителна значимост за отбора на Бърнли, а този кръг те се изправят против тима на Лестър, който е в средата на таблицата и на процедура няма защо да се бори в оставащите мачове. Хъсът и желанието за победа на момчетата на Шон Дайк би трябвало да надделее в този мач и да донесе сложни, само че скъпи три точки за отбора на Бърнли.
Прогноза : Победа за Бърнли (3.10 коефициент)
19:30 часа: Атлетик Билбао - Атлетико Мадрид
За Атлетико Мадрид сезонът съвсем се обезсмили след тежкото проваляне с 3:0 от Ювентус в Шампионска лига. " Дюшекчиите " имат съвсем илюзорни шансове за купата в Ла Лига, само че ще я гонят до последно. Столичани се намират в отлична форма с 5 победи в последните 6 мача, а като посетител има единствено 2 провали. По традиция възпитаниците на Диего Симеоне гостуват сполучливо на " Сан Мамес " и имат 5 победи и 1 тъждество в последните 6 мача. За феновете на риска, може да се опита залог за триумф на столичани.
Прогноза : Победа за Атлетико (коефициент 2.25)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР