Удивителната история на Кейт започва съвсем обикновено. Катрин Елизабет Мидълтън

...
Удивителната история на Кейт започва съвсем обикновено. Катрин Елизабет Мидълтън
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън - модната икона на Великобритания

Удивителната история на Кейт стартира напълно нормално. Катрин Елизабет Мидълтън е едно от трите деца в фамилията на авиодиспечер и стюардеса. Съдбовна среща с принц Уилям трансформира живота й, трансформирайки херцогинята на Кеймбридж в една от най-обсъжданите, авторитетни и вдъхновяващи дами на своето време.

Между героините от приказките и същинската Кейт Мидълтън има една разлика ​-Катрин в никакъв случай няма да стане принцеса, а кралица-ескорт (съпруга на ръководещия крал). Бракът сред кралска персона и момиче без благороден генезис няма по какъв начин да не напомни на Англия за обичаната Лейди Ди. Оказва се, че Даяна и Кейт имат доста общо - и двете се радват на голям медиен интерес и съумяват да се приспособят към строгия протокол като резервират своята еднаквост. Даяна има вяра, че “според хората в края на деня единственото нещо, от което се нуждаеш, е мъж. Всъщност една удовлетворяваща работа би била по-добре “. Години по-късно другарка на Кейт й споделя, че е огромна късметлийка да се среща с принц Уилям. Следвайки стъпките на Даяна, бъдещата херцогиня отвръща, че късметлията е той.

Силният темперамент и смелостта да показва себе си бързо притеглят вниманието на стилните критици. Кейт намерено прави препратки към дрешника на Даяна в стила си, а за специфични мотиви постоянно поставя някои от иконичните бижута на Лейди Ди. На кръщенето на племенника си Арчи Кейт носи обиците с перли и диаманти, които Даяна поставя за кръщенето на самия Хари. Така модата на Кейт става метод херцогинята да съобщи обръщение, да изрази настроението си и даже да отдаде респект на Даяна.

Модният усет на Кейт впечатлява със своята деловитост. Макар че може да избира сред всички световноизвестни марки, херцогинята на Кеймбридж употребява оптимално дрешника си. Тайната е в съчетанията на облеклата, а не в непрекъснатото търсене на нови и скъпи тоалети. Т. нар. преработване е фешън предписание, от което всяка жена може да завоюва, даже да не е кралска персона. Възползвайте се от облеклата посредством разнородни комбинации, промяна на обувките и чантата, прибавянето на колан, шал, разнообразни бижута. Ако не се страхувате от опити, сами ще се убедите какъв брой богат може да бъде дрешникът ви, когато се употребява напълно.

В множеството случаи Кейт Мидълтън залага на класиката. С обичайните линии и цветове е мъчно да се сгреши, само че е още по-трудно да се изпъкне. Кейт прибавя забавни детайли към всеки тоалет, правещи го друг и неповторим. За задачата постоянно употребява дантела и други елементи, с които, без да се заобикаля кралският протокол, тоалетът наподобява свежо и модерно. Една класическа рокля до коляното се преобразява с дантелен акцент, флорални претекстове и скотски принт, моден блейзър, шеговит клъч, даже забавно деколте и изрязан тил. Кейт наподобява неотразимо на всяко събитие, тъй като се преценява и с фигурата си. Тънката й талия постоянно е красиво подчертана без ненужно разголване и без значение от мотива, Кейт съумява да наподобява женствено, елегантно и съвременно.

Цялостното лъчение на Кейт, също като дрешника й, е лишено от претрупване и кич. Херцогинята залага на лек грим с нежно наблягане на устните и умерено нанасяне на сенки за очи. Естественото лъчение на Кейт свети с цялостна мощ в всекидневието - нормално тя се появява с комфортни скини дънки и скромен топ или ефирна рокля, съчетана с ниски обувки. Майка на три деца и основна фигура в кралския двор, Кейт потвърждава, че няма събитие или ангажимент, който да я накара да изневери на възприятието си за жанр.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР