Удивителна е лекотата с която беше назначена Марияна Николова, без

...
Удивителна е лекотата с която беше назначена Марияна Николова, без
Коментари Харесай

Елена Йончева: Няма нужда БСП да клати властта, тя го прави сама вече 10 години

Удивителна е лекотата с която беше назначена Марияна Николова, без тя да каже какви са нейните визии. Това няма значение, обаче тъй като по този начин се ръководи България. Валери Симеонов не е казусът, той единствено възпламени искрата. Няма значение думите, в сравнение с държанието. Виждаме по какъв начин излизат политици и споделят какъв брой добре се развиваме, а в това време има извънредно доста небогати българи, сподели в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов”, представителят на Българска социалистическа партия Елена Йончева.

"Правителството излиза и споделя, че имаме стопански напредък от 3,6 %, а това не е по този начин, тъй като това не е напредък от стопанската система. 2 милиарда и половина лв. изпращат българите, които работят в чужбина по банков път. Този сякаш стопански напредък, ни поставя на последно място в Европа ", сподели още тя.

"Няма потребност Българска социалистическа партия да клати властта тя се клати сама и го прави към този момент 10 години. Ние не организираме митингите, единствено седим зад настояванията им. Разбира се, че трябват предварителни избори, ние сме във всички черни ранглисти на Европейския съюз. Няма нищо ужасно от предварителни избори. Ще пристигна друга партия и ще покаже какво може. Политиката е хората да получават по-добри заплати и да живеят по-добре ", съобщи Йончева.

Ние приказваме единствено за намаляването на заплатите на депутатите, както и да не се индексират. Ние считаме, че не е морално, когато излизат хората на улицата и имат проблеми, заплатите на депутатите да се подвигат с 500 лв., безапелационна беше тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР