Ударно начало на лятото поставя тийнсензацията DARA – преди дни

...
Ударно начало на лятото поставя тийнсензацията DARA – преди дни
Коментари Харесай

Поп идолът Дара пред "ШОУ": От участия се прибирам цялата в синини заради...

Ударно начало на лятото слага тийнсензацията DARA – преди дни показа новата си ария „ Все на мен ”. За първи път я изпя на Годишните музикални награди на БГ радио, малко преди да грабне и премията за най-хубава „ БГ изпълнителка ”. Автор на музиката, текста и аранжимента на “Все на мен ” е още веднъж Павел Николов от “БГ Дуото ” на 2017 година Pavell & Venci Venc’. Павел е виновен за триумфа и на предходните шлагери на DARA “Кво не чу “, “Родена такава “ и “Недей “. DARA е съавтор на текста и музиката на песента.

- DARA, новата ти ария „ Все на мен “ за малко се трансформира в цялостен шлагер. Ако би трябвало да отговориш за себе си – в какви обстановки използваш тази фраза най-често?
- Най-често я употребявам, когато се прибирам след участия, цялата съм в синини от танци и всичко ме боли, колкото да се движа от отмалялост и единствено си дублирам „ Все на мен, все на мен “…

- Попадала ли си в обстановка, в която мъж написа на няколко дами по едно и също време и чака единствено някоя да клъвне? Издай някоя занимателна свалка?
- Доста сходни типажи съм виждала и срещала. Но не подкрепям никакъв контакт с такива мъже, даже като другари. Не е окей за един мъж да написа на 300 дами по едно и също време за най-малко 1-2 да „ клъвнат “, по този начин потвърждава, че няма правила и почитание към съответните девойки.

- А случвало ли ти се е да излезеш на среща с „ откачалка”?
- Да изляза на среща – не. Но постоянно ме срещат по улицата. Случвало се е да ме преследват непознати хора пред Народния Театър примерно. Понякога е плашещо, тъй като те знаят коя съм и знаят неща за мен, само че аз за тях не знам нищо. Имам и откачени истории с почитатели – неотдавна получих известие от почитател, който желал да ми целува краката?! Как да не си запея след това „ Все на мен “..



- В клипа показваш приятеля си Константин Трендафилов ( Папи Ханс – б.а.), който, разбрах, е измислил сюжета на видеото?…
- Да, както за предната ми ария, по този начин и за видеото на „ Все на мен “ сюжетът бе фиктивен от него. И се получи доста готино! Сигурно ще попиташ и за какво взе участие в клипа?! Истината е, че напълно непринудено го взехме решение, няма действителна причина.

- Защо избра да снимаш зайче в клипа?
- Зайчето е знак за моите почитатели, които ме дефинираха като Мама Зайка. На един коледен концерт бях споделила, че не желая дарове, задоволително е да ми подарят даже един морков, защото жестът е значим за мен, след което, несъмнено, получих точно морков и оттова почитателите започнаха да ми споделят Мама Зайка.

- Връзката ви с Константин е доста одумвана, а някои считат, че всичко е на ниска цена ПР и посред ви има единствено другарство и взаимна полза. Истина ли е това?
- Разбира се, че не! Не чета какво се написа за мен или за връзката ми. Нямам допир до хора, които ме „ одумват “, затова не знам какво се разяснява. Нека приказват каквото пожелаят. Със сигурност не сме си единствено другари ( смее се).

- Щастлива ли си от статуетката за „ Най-добра БГ изпълнителка “ от Годишните награди на БГ радио? Чувстваше ли се подготвена за това отличие?
- Определено не го чаках. Надявах се тайничко, де. Положих и не преставам да поставям старания да върша хубава музика и да веселя почитателите си. Как да не съм щастлива, откакто виждам, че целият труд, който влагам, се прави оценка! Благодарна съм на всички, които ме поддържат и харесват.

- В какви връзки си с Гери-Никол и Тита, които са ти директни съпернички?
- Разбирам се и с двете. Няма разправии или напрежение посред ни, даже да сме в конкурентна среда. Радвам се на триумфа и на Гери-Никол, и на Тита. Също се веселя, че има повече хора, които да вършат музика в България и да я развиват. Колкото повече музика има, толкоз по-добре!

- Силикон мислиш ли да слагаш?
- Не (смее се). Защо? Според теб би трябвало ли ми? Не мисля, че нуждая се, а и съм почитател на естествената хубост.

- Гледах гостуването ти при Слави Трифонов и за разлика от множеството, които сядат на диванчето му, ти не се смути от неговото наличие!
- Защо да се разстройвам? Аз не съм страхлива. Освен това имам убеденост в себе си, в нещата, които приказвам. Когато си положителен, сияен и ухилен, го предаваш на хората и мисля, че това се усеща. Надявам се, че предадох от позитивната си силата при гостуването ми в „ Шоуто на Слави “. И тъкмо това бе повода да не се тормозя.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР