Ударни намаления валят следпразнично в онлайн магазините. Черен януари сваля

...
Ударни намаления валят следпразнично в онлайн магазините. Черен януари сваля
Коментари Харесай

Юруш към магазините: Черен януари сваля цените с 2 стотака - вижте на какво

Ударни понижения валят следпразнично в онлайн магазините. Черен януари смъква цените на разнообразни артикули с 2 стотака.

На промоция всеобщо се изкупуват тв приемници, прахосмукачки, часовници, бебешки колички, детски облекла и други, сподели информация на „ Телеграф “.

Отстъпки

Най-големи са отстъпките при техниката. Цените са надолу с над 200 лева от постоянните.

Сред топпредложенията е робот прахосмукачка с предходна цена от 1009 лева, която сега коства 775 лева 32-инчов LED тв приемник се продава понижен от 358 лева на 169 лева Смарт часовниците са надолу с над 100 лева За 99 лева вместо за 283 лева ще намерите интелигентен часовник с 1,28 HD-инчов сензорен екран, функционалност за приемане на повиквания, високоговорител и вграден микрофон.

С отстъпка се оферират детски облекла, понижени до 30 на 100, столчета за кола за малчугани с 15 на 100 отстъпка и бебешки колички, понижени до 20 %. Според търговците във физическите магазини максимален е ползата към черната техника. В бутиците за облекла пониженията са най-вече онлайн, като в доста от случаите другите размери към този момент са съвсем изчерпани.

На акция ще намерите и разнообразни текстилни артикули като килими и спално долни дрехи. Комплект чаршафи и завивки с калъфки за възглавници от кадифе и лен коства сега 98 лева, понижен от 141 лева

Разопаковани

Още по-евтино излиза, в случай че купите техниката разопакована. Недостатък е, че множеството сходни артикули имат недостатъци или изчезнали елементи. Такъв е казусът с прахосмукачка робот за 1000 лева, която без опаковка може да се купи за 607 лева, само че има съществени следи от приложимост, изразени драскотини и изчезнали аксесоари към нея.

Мострите на пералните в доста магазини за техника също се продават с отстъпка след сделка с търговците. По този метод може да си спестите 50-70 лева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР