Удар срещу копърките, работещи в Новия град на Несебър, е

...
Удар срещу копърките, работещи в Новия град на Несебър, е
Коментари Харесай

Полицаи нанесоха удар на несебърската копърка Шишо Бакшишо, но на него хич не му пука

Удар против копърките, работещи в Новия град на Несебър, е осъществен преди няколко дни, написа Флагман.бг. Един от " изгорелите " е известният таксиджия Иван Великов, който е от поморийското село Горица, само че живее в Несебър от няколко години, довериха взели участие в акцията на ДАИ и КАТ.

Великов е добре прочут на несебърлии. Двамата с дамата, с която живее бръмчат от години с жълти коли в черноморския град. Той е прочут измежду локалните поданици като Шишо Бакшишо.

От много време Великов карал без позволение за осъществяване на транспортна активност. Срещу него има подаден сигнал в Икономическа полиция Несебър, че е употребявал фалшифицирани документи за осъществяването на транспортна активност, подправяйки подписа на общински чиновник в града.

Копърката на Великов е спряна точно на празника на Несебър – Света Богородица. По време на рутинна инспекция от полицията Великов е прихванат да транспортира туристи с една от колите си - Фолксафаген „ Туран”.

„ На празника на Несебър наглостта на двете копърки надмина всевъзможни граници. Беше сложил табелата на колата и чакаше туристите. Катаджиите го спипаха му сформираха акт за транспортиране на пасажерите без да има право на това. Колата бе спряна от придвижване, а книжката на Великов - отнета. Фалшивото позволение е предадено на икономическа полиция”, прецизира източник.

След отнемането на книжката му и разрешителното, другата кола на Шишо Бакшишо обаче, продължава да работи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР