удължава сроковете за прием на заявления по две схеми за

...
удължава сроковете за прием на заявления по две схеми за
Коментари Харесай

ДФ „Земеделие“ удължава сроковете за заявления по 2 схеми за държавна помощ

удължава периодите за банкет на заявки по две схеми за държавна помощ. Предварително оповестената последна дата за кандидатстване беше през вчерашния ден, само че заради усложнената епидемиологична конюнктура е взето решение за удължение на приемите по схемите за финансова помощ за хуманно отношение към животните и помощта за погасяване на остарели заеми.
Държавната помощ за обезпечаване на ликвидност на е ориентирана към и картофопроизводители, които са отсрочили заемите си, предоставени от фонд „ Земеделие “ в интервала 2008-2012 година, и са в неспособност да ги погасят в изискванията на Covid-19.
 След промяна в биорегистъра, изплатиха още над 2.5 млн. лева на земеделци След промяна в биорегистъра, изплатиха още над 2.5 млн. лева на земеделци
Държавна фирма „ Земеделие “ изплати още близо 2,5 млн. лева (2 439 569 лева.) по всички посоки от мярка 11 „ Биологично земеделие...
Подкрепата е под формата на директни безплатни средства, покриващи част от главницата и лихвите, дължими по заемите.
Помощта за един собственик е в размер до 100 000 евро. Бюджетът на тази помощ е близо 57 млн. евро и за нея ще може да се кандидатства до 25 ноември.
До 17 ноември пък свиневъдите подават заявление за финансова поддръжка на уговорките си за хуманно отношение към животните. Бюджетът е 15 млн. лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР