Учудена съм от начина, по който човек може да лъже

...
Учудена съм от начина, по който човек може да лъже
Коментари Харесай

Деница Сачева за Асен Василев: Учудена съм от начина, по който човек може да лъже без да му мигне окото, възмутени сме от отношението към Габриел

Учудена съм от метода, по който човек може да лъже без да му мигне окото. Започнахме градивно. Говорихме по разнообразни тематики. Това съобщи Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от в предаването „ Лице в лице ” по БТВ.

„ От самото начало казахме, че имаме запаси към личността на, само че заради отговорността ни по избраните цели ще приемем трима министри – правораздаването, Министерство на вътрешните работи и финансовият министър. Ние вършим политика. Този, който прави пиар или маркетинг, не е измежду нас ”, разясни тя.

„ Ние през цялото време казахме на какво не сме съгласни. Не се разбрахме единствено за три неща - за съответен период във връзка с службите, за съответния текст за Закона за правосъдната власт, за отпадането на следствената загадка. Ние не сме ги отхвърлили, а водехме диалози по текстовете по какъв начин би трябвало да наподобяват ”, изясни някогашният обществен министър.

„ Всички тези 11 души, които си подадоха отказ са министри сега. Това са хора, показани като специалисти. Те са поели ангажимент да ръководят 18 месеца и да носят отговорност ”, разясни Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е.

Тя бе безапелационна, че не е водила договаряния да размени Шалапатова. „ Не договарям за позиции, в които към този момент съм била ”, посочи тя.

„ В този лист нямаше нищо изненадващо за колетите от (ПП). От самото начало те даваха поръчки, че се стремят да провалят първия мандат. Те желаят още веднъж да е с втория мандат. Понеже казахме, че ротацията ще приключи с мандат на и настана огромна стихия. От самото начало беше ясно, че Политическа партия работи само за пиар. Всички тези имена бяха разисквани и утвърдени ”, увери тя.

„ Аз си водех извънредно подробни мемоари за това кой какво е споделил. В 80% от времето се говореше за министър Тагарев. Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова имаше съответни забележки към работата му. От другата страна получавахме общи приказки. Ние се договорихме за всички огромни неща, останаха някои дребни въпроси ”, разкри Сачева.

„ Подписи няма, само че сделките са сделки. Изненадващото за нас е тяхното държание. Когато те внесоха оставка ние останахме сюрпризирани ”, призна тя.

„ Това което се случи през вчерашния ден е възмутително и скандално. Цялата ПГ на е извънредно възмутена от отношението към един от най-успешните ни политици в Европа, най-успешния ни еврокомисар. Тя съставлява капитал за България, не може да си разреши да приказва по този начин. Упреква Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова за това, че е взела самоуверено решение и е избрала екипа, с който ще приказва. Той не е подобаващ за финансов министър ”, акцентира Сачева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР