Учредително събрание за създаване на Местна инициативна група Аврен –

...
Учредително събрание за създаване на Местна инициативна група Аврен –
Коментари Харесай

В понеделник учредяват МИГ Аврен - Варна

Учредително заседание за основаване на Местна инициативна група " Аврен – Варна “ ще се организира от 10 часа на 9 октомври 2023 година в Народно читалище " П. Р. Славейков-1901 “ в село Аврен.

Събитието е проведено в осъществяване на план " Разработване на интегрирана Стратегия за Водено от общностите локално развиване на Местна инициативна група Аврен-Варна “ по подмярка 19.1. " Помощ за подготвителни действия “ по Програмата за развиване на селските региони 2014-2020 година, научи Varna24.bg от Областния информативен център.

Срещата е отворена за представители на стопанския, нестопанския и обществения бранш, както и за жителите на общините Аврен и Варна.

Освен да се учреди съдружие с нестопанска цел за реализиране на общественополезна активност с название Местна инициативна група " Аврен-Варна ", по време на срещата ще бъде признат и Устав на организацията. Дневният ред на събранието включва още избор на ръководител и членове на Управителния съвет на сдружението.

Присъстващите ще имат опцията да се срещнат и с условията към МИГ за програмния интервал 2023 – 2027 година и с проектоустава на новата локална инициативна група.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР