Учителката от Горна Оряховица, която уби бебето си, е пусната

...
Учителката от Горна Оряховица, която уби бебето си, е пусната
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода учителката, която уби бебето си, трябвало да се грижи за другите си три деца

Учителката от Горна Оряховица, която умъртви бебето си, е пусната на независимост. Тя е оставена да се грижи за трите си огромни момчета след отчет на обществените служби. 34-годишната Венелина Петкова е упрекната в ликвидиране и е с мярка за неотклонение „ подписка “. Жената е изписана от болница дни след злокобната драма. Все още по случая се чакали назначените няколко експертизи, които да потвърдят сигурно механизма на злодеянието, осъщественото от нея. Младата преподавателка в учебното заведение във Виноград нямала юрист поради безпаричие, въпреки да се е съветвала с известна търновска адвокатска фирма, написа " Борба ".

Според обществените чиновници Венелина не била рискова за трите си деца и можела да се грижи за тях. Заради това момчетата не са били отнети от фамилията като възможна краткотрайна мярка за протекция. Все още пред проверяващите брачният партньор на дамата Христо твърдял, че не е знаел за нейната бременност. Учителката от Горна Оряховица прикривала четвъртата си бременност и до последно била на работа във Виноград.

В средата на октомври тя родила крепко момченце в парк в Горна Оряховица, след което то било намерено удушено в багажника на фамилната кола. Венелина Петкова бе открита към 18 часа същия ден с изобилен кръвоизлив на скамейка от минувачи, които извикали кола за спешна помощ. В болничното заведение в Горна Оряховица се открило, че дамата преди малко е родила, била е в деветия месец и бебето е било доносено. После тя разказала, че сама отишла да ражда в парка, само че при дърпането на плода, без да желае го удушила, което бе опровергано от управляващите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР