Учителите са изплашени от текстовете на митичен рапър от жк

...
Учителите са изплашени от текстовете на митичен рапър от жк
Коментари Харесай

Знаете ли кой е идолът на децата ви? Вслушайте се какво пеят и кого рецитират в училищните коридори

Учителите са изплашени от текстовете на митичен рапър от жк " Славейков ", чието творчество е изместило класиците в литературата и музиката

Учетели в Бургас са шокирани от новия тийн кумир и песните му, които извършват децата по коридорите в школата. Нецензурни части в хип-хоп жанр с грозни детайли на порно са единствено част от пошлостите, с които  малолетните копират като държание изпълнителя им Dimoff от жк " Славейков ".

Педагозите показват изразяват терзание и изтощение да спрат процеса, тъй като възпитаници, които са в 4-5-6 клас пеят за „ изпразване в устата “,„ лигаването като сладолед “, „ е*и ги в майната “ и други Това са действителни елементи от парче на младия бургазлия, който назовава себе си рапър. Плашещо е да чуеш от устата на 12-годишно дете сходен текст. То даже не осъзнава какво пее, не схваща дейностите на лирическия воин и какво  значат тези неща, само че ги пее, имитира  и се радва на тази музика. Това е ужасно.

Новата мода окупира подрастващите, в час по музика на въпрос на преподавател „ Каква музика слушате “, всеобщо учениците дават отговор, че са почитатели на този реализатор. Проблемът е не е единствено в родителите, които нямат никакъв надзор над това, което децата им гледат в мрежата в свободното си време, само че и в този рапър, който си качва песните със надписи – по този начин учениците виждат отчетливо какви думи реди. Рапът е тирада, прозаичност, лирика, която по принцип визира живота на улицата. А тук забавен въпрос е дали родители на рапъра, който е към 18-годишен като възраст, не се ли срамят от неговите звездни прояви.

Данните демонстрират, че за последните 6 месеца песента на Dimoff е навъртяла 3,3 млн .гледания в музикалния канал youtube. Коментарите са хиляди и повече укоряват бургазлията, че не е никакъв рапър, а по-скоро музикален неработоспособен . Но това е без значение.

Деградацията стига до такава степен, че рапърът счита за горделивост появяването му в медиите след „ мощна вечер “, която е придружена с побоища по нощните заведения, хванати криминогени с дрога и тн. „ Кефиш се след мощна вечер къде си тагвана? Ние като създадем мощна вечер, пишат ни по Флагман-а “. Добре, че бяха надписите, че да разберем какво в действителност пее. И несъмнено не се гордеем.

 Това би трябвало да спре, другояче децата ви ще живеят във властта му.

Преди образованието създаваше и възпитаваше, само че за това помагаше и фамилната среда. За днешните 4-класници Моцарт са бонбони с брадясал чичо, а Бетовен – огромното куче  от известния филм. Някога четяхме национални приказки с левент, през днешния ден с  " просташки фанатик ".
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР