Училищните ръководители в Сан Леандро казват, че един от петите

...
Училищните ръководители в Сан Леандро казват, че един от петите
Коментари Харесай

Петокласници влязоха в Zoom срещата на учителката и гледаха порно, вместо уроци

Училищните ръководители в Сан Леандро споделят, че един от петите класове е претърпял нещо извънредно по-време на урок в платформата Zoom, написа.

Няколко възрастни нахлули в чата и си разменяли несъответствуващи за учениците фотоси. Началното учебно заведение „ Макинли “ в Сан Леандро е затворено за образование в клас и учениците са минали към отдалечено образование.

Една от майките на децата разгласява видео във Facebook, казвайки, че синът й е бил във видеокласа, когато урокът е било пресечен по объркващ метод. „ Класната стая на Zoom беше просто хакната от трима мъже, които споделяха нецензурен фотоси на децата от пети клас “, сподели майката. „ Отвратително “,добавя тя.

Училището в Сан Леандро удостовери тази за случая. Училищният регион проверява случая и изисква учителите да дефинират протоколи за сигурност за всички класни стаи в Zoom. Полицията също е известена.

В различен случай с отдалечено образование учениците от Eastside Union High School District в Сан Хосе са били шокирани, че преподавателят им се включва във видеоконференциите с облекла без ръкави.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР