Училищен библиотекар е арестуван, защото е оставил дъщеря си в кола за 5 часа, казва полицията в Ню Йорк

...
Библиотекар в начално училище в Бронкс е оставил 1-годишната си
Коментари Харесай

Библиотекар в начално училище в Бронкс е оставил 1-годишната си дъщеря в паркиран джип за пет часа, докато е отишъл на работа, каза полицията .

Друг училищен работник в училище Walter J. Damrosch в Morrisania видя детето, докато минаваше и с помощта на негов колега разби прозореца на колата в четвъртък, спасявайки детето, което е възстановявайки се. Бащата на бебето, 41-годишният Майкъл Додес, беше арестуван и обвинен в застрашаване на благосъстоянието.

В един момент той беше видян да внася кутия в училището, но не беше ясно дали е разбрал, че е напуснал дъщеря му в колата или ако я е проверил, каза полицията.

Около 14:00 служител на училище видял момичето в паркираното Subaru Forester, а друг служител счупил задния прозорец на пътника и го спасил дете, каза полицията.

„Поздравяваме героизма на члена на училищния персонал, който предприе действия, за да изведе това дете от опасност“, каза Джена Лайл, говорител на Министерството на образованието. „След като научиха за този инцидент, училището незабавно се свърза с NYPD и EMS, които се отзоваха на мястото на инцидента.

„Този ​​служител е преназначен извън учениците.“

Момичето е отведено от медици в болница Бронкс Ливан в стабилно състояние.

Не беше веднага ясно дали някой от прозорците на SUV е отворен.

Температурата в четвъртък достигна 81 градуса, въпреки че температурата вътре една кола може лесно да достигне 100 градуса за минути.

През юли 2019 г. близнаците, 1-годишните Финикс и Мариза Родригес, загинаха в гореща кола в Бронкс, след като баща им забрави, че са отзад седна и отиде на работа.

Бащата, Хуан Родригес, тогава на 39 години и живеещ в Ню Сити, в окръг Рокланд, беше обвинен в две обвинения в непредумишлено убийство.

Бащата, който казал на следователите, че се е „изгубил“ и си е помислил, че ги е оставил в детската градина, пледирал се е за виновен в престъпление, безразсъдно застрашаване и получил условно освобождаване, избягвайки времето зад решетките.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР