Учениците от пети до 12-ти клас в общините Ямбол и

...
Учениците от пети до 12-ти клас в общините Ямбол и
Коментари Харесай

Учениците от 5-и до 12-ти клас в две общини в Ямболско преминават на онлайн обучение

Учениците от пети до 12-ти клас в общините Ямбол и Стралджа от през днешния ден до края на седмицата се образоват онлайн. Мярката беше избрана от Областния медицински съвет заради възходящата заболеваемост от COVID-19 в област Ямбол - 803 на 100 000 души, като най-високо е равнището в регионалния град - 984, оповестиха последните данни от Регионалната здравна ревизия.

В класните стаи, с щадящи проби, към този момент остават учениците от началния стадий на обучение. Детските градини и ясли също не престават да работят, само че при непоколебим утринен медицински филтър. До края на януари са прекратени всички извънкласни и спортни събития, като се изключи тренировките на картотекирани състезатели.

Сред локалните ограничения, които влизат в действие през днешния ден, е и затварянето на нощните заведения в региона. Местните здравни управляващи ускоряват инспекциите в градския превоз, в огромните хранителни магазини и в отворените заведения. Затворени са и всички пенсионерски клубове в Ямболско.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР