Полицията арестува 44-годишен криминално проявен бургазлия, нанесъл побой над 22-годишна

...
Полицията арестува 44-годишен криминално проявен бургазлия, нанесъл побой над 22-годишна
Коментари Харесай

Полицаи спасиха млада жена от жесток побой с дървен прът в ж.к. „Меден рудник“

Полицията арестува 44-годишен престъпно проявен бургазлия , нанесъл побой над 22-годишна жена от Ямбол. Служителите на реда прекратили нечовечен побой в ж.к. „ Меден рудник “, откакто чули крясъци към 02:50 часа на 18 май, оповестиха от ОДМВР-Бургас.

Полицаите видели по какъв начин на първия етаж на блок 87 в комплекса мъж бие млада, като се намесили навреме. Пострадалата е откарана в УМБАЛ-Бургас със мощни болки в лявата ръка. При медицинския обзор е установено, че същата получила фрактура на лакътя

Извършителят на побоя направил цялостни признания за осъщественото и предал дървен кол , с който нанесъл ударите по ръката на жертвата. По случая е формирано бързо произвеждане.

Извършен е обиск в дома му , като са открити и конфискувани: пластмасова чаша амфенамин , два стъклени огнеупорни капака с налепи от вещество, чийто прецизен генезис е в развой на изясняване, свивка с канабис , ел. везна, кутийка с червеникаво прахообразно вещество, две стъклени колби и пластмасова купа, по които имало останки от полепнало бяло вещество , бутилка с надпис „ Фосфорна киселина 85% “ и други Бургазлията е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

Опасен ли е „ Слънчев бряг “? Ето какво се поучават един различен британските туристи във Фейсбук

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР