Ученици превърнаха двор и вход на кооперация в центъра на

...
Ученици превърнаха двор и вход на кооперация в центъра на
Коментари Харесай

Сигнал до Марица: Ученици заринаха кооперация с фасове и б...

Ученици трансфораха двор и вход на кооперация в центъра на Пловдив в тоалетна, пушалня и сладкарница. За това алармира до " Марица " пловдивчанката Теодора Теодорова, която живее тъкмо против СОУ " Патриарх Евтимий " на ул. " Иван Вазов " в града под тепетата. Проблемът датира от една година.

" Ежедневно под прозорците ми пушат десетки възпитаници на въпросното учебно заведение. В топлите дни е невероятно да си отворим прозорците от талазите тютюнев пушек. Като жител и родител желае да изкажа възмущението си от бездействието на цялото управление и личен състав на въпросното учебно заведение. В правилника, оповестен на уеб страницата на въпросното учебно заведение ясно е записано, че подлежат на наказания възпитаници, които използват тютюн или тютюневи произведения. Въпросът ми към шефа и цялото управление е, има ли най-малко един глобен - по кое време и по какъв начин, а в случай че няма - ЗАЩО? ", пита Теодора.

Година по-късно към момента няма отговор на въпросите ѝ. " Настоявам чиновниците, които не извършват отговорностите си и не обезпечават надзор по спазването на учебния устав да бъдат глобени!
През междучасията е просто мъгла от тютюнев пушек по цялата улица!
Настоявам през междучасията да има дежурни учители, които да наблюдават за спазването на правилника и да глобяват нарушителите пред двете заведения наоколо! Освен това дворът и входът на кооперациятя ни е трансфорат в тоалетна, пушалня и сладкарница на невъзпитаните ви безконтролни възпитаници. Заринати сме от фасове, опаковки, кенчета и бутилки ", написа в сигнала си пловдивчанката, за която обстановката е нетърпима.

Теодора е изпратила и малко видео, на което се вижда какви следи оставят след учениците.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР