Ученици от Природо-математическата гимназия Емануил Иванов в Кюстендил си направиха

...
Ученици от Природо-математическата гимназия Емануил Иванов в Кюстендил си направиха
Коментари Харесай

​Ученици от Кюстендил си направиха читателски клуб

Ученици от Природо-математическата гимназия „ Емануил Иванов " в Кюстендил си направиха читателски клуб. В него те разискват, както книгите от наложителната стратегия по литература, по този начин и тези, които четат в свободното си време. На срещите, учениците разискват и проблемите на образованието у нас.

Кюстендил

Идеята за основаване на читателския клуб е на три девойки от 10 класа. Ражда се непринудено, само че бързо набира известност и сега в клуба по четене членуват 15 възпитаници. Срещите им са постоянни и изпълнени с забавни диалози.
София Василева - 10 клас: Обединява ни любовта към четенето и че намираме изгодите от него и не го считаме за нещо скучно, което ни постановат от учебно заведение, а ни харесва.
Ани Ковачева печели първа премия на съревнование по речи и диспути. Представя тирада на тематика „ Функционалната неначетеност измежду младежите " след дълго разискване с нейните другари от клуба по четене.
Ани Ковачева - 10 клас: Това е извънредно огромен проблем освен за младежите, само че и за възрастните. Един човек, който е функционално необразован не може да работи върху своето развиване или развиването на обществото.
За всеки един от тях изгодата от извънкласно занятие като клуба по четене е огромна - подтиква мозъка, понижава напрежението, развива паметта, уголемява речниковия ресурс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР