13-годишно момче пострада тежко, след като беше ударено от свой

...
13-годишно момче пострада тежко, след като беше ударено от свой
Коментари Харесай

Остава в реанимация пострадалото дете след агресия на съученик

13-годишно момче пострада тежко, откакто беше ударено от собствен съученик и в този момент се намира в детската реанимация на болница " Пирогов ". За нападателната демонстрация е арестуван причинителят - на 14 години. Стана ясно, че той е бил предупреждаван по-рано от управлението на учебното заведение поради отправяни от него закани. Повдигнато му е обвиняване за междинна телесна щета. по време на огромното междучасие.

Като напълно нормален почнал вчерашния ден за учениците и учителите в столичното 143-то учебно заведение. Звънецът за огромното междучасие изкарал на открито децата.

Група възпитаници излезли да си купят закуски от улицата, която се намира в непосредствена непосредственост до учебното заведение. Именно тук зародил спор сред две от момчетата. Едното момче - на 14 години с лидерски искания, обичащо да командва съучениците си. Другото - на 13 година, непретенциозно и затворено.

" Едното момче рита другото в региона на корема. Купуват си по-късно закуска, връщат се, не престават си образователните занятия до 13.30 ч., никой нищо не ни споделя от децата, никаква индикация до 15.00 ч., когато към този момент прибрал се у дома споделя, че го боли корема ", изясни Ирена Дойчинова - шеф на 143 ОУ " Георги Бенковски ".

Детето е откарано в " Пирогов " и след обзор е оставено за наблюдаване в детската реанимация. Другото дете е арестувано от полицията. Директорката не знае за различен удар, нанесен от 14-годишното момче, само че е получавала недоволства от деца, които то е заплашвало. Един от сигналите постъпил от майката на потърпевшия възпитаник.

" Говорили сме двамата на четири очи, споделих му, че не искам такива неща изобщо да се случват по никакъв мотив. Той даде обещание и до през вчерашния ден си държеше на обещанието. Извиках другото момче след два дни да го попитам дали го закача, дали нещо му прави, той сподели не. И през вчерашния ден при този ритник, той го е нарекъл с думи, че го е един тип предал ", описа Ирена Дойчинова - шеф на 143 ОУ " Георги Бенковски ".

Директорката на учебното заведение помолила майката на 14-годишното момче да го реалокира в друго образователно заведение. Според нея останалите деца от класа не били мощно уплашени от случилото се, само че с тях към този момент е приказвал учебния психолог.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР