Ученици от Приморско се запознаха с професиите на служителите в

...
Ученици от Приморско се запознаха с професиите на служителите в
Коментари Харесай

Професията на полицейския служител представена в час по професионално ориентиране

Ученици от Приморско се срещнаха с специалностите на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. В часа по професионално насочване участваха последните класове от училище„ Н.Й.Вапцаров”.
Веселина Тодорова и Панайотка Михова са инспектори от Детска педагогическа стая. Те описаха за сложната специалността в интерес на обществото и в отбрана на слабите и нуждаещите се хора.
По-голямата част от въпросите към тях, бяха свързани с другите стадии за кандидатстване в Министерство на вътрешните работи, след довеждане докрай на приблизително обучение, както и кандидатстването във висша просветителна степен - Академията на Министерство на вътрешните работи.
Учениците научиха за провокациите в работата на служителите на реда, главните структурни звена в системата, за характерната активност на униформените.
Работата в секторите „ Специализирани полицейски сили”, „ Икономическа полиция”, „ Жандармерия “, „ Пожарна “,„ Охранителна” и „ Криминална полиция”, вълнуваха най-вече момчетата.
От кариерно развиване в областта на Министерство на вътрешните работи се интересуват и девойките от учебно заведение „ Н.Й.Вапцаров”. По този метод те затвърдиха тезата за все по-голямата феминизация в редовете на полицията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР