Ученици от Бургас негодуват срещу нови правила за облеклото, с

...
Ученици от Бургас негодуват срещу нови правила за облеклото, с
Коментари Харесай

Ученици от Бургас на протест заради ограничения в облеклото

Ученици от Бургас недоволстват против нови правила за облеклото, с което би трябвало да влизат в клас , съобщи БНР.

Днес възпитаниците на Английската гимназия " Гео Милев " излизат на митинг поради въведените предходната седмица ограничавания, съгласно които гимназистите могат да посещават образователното заведение с облекла единствено в следните цветове:
Момчета: тениска, риза, блуза, пуловер, поло с дълъг или с пай ръкав в един от следните цветове: бял, червен, наследник, сив; панталон/дънки в един от следните цветове: черен, тъмносин, тъмносив, тъмнокафяв. Момичета: тениска, риза, блуза, пуловер, поло с дълъг или с пай ръкав в един от следните цветове: бял, червен, наследник, сив; панталон/дънки/пола/рокля в един от следните цветове: черен, тъмносин, тъмносив, тъмнокафяв. тениска с логото и името на гимназията.
За неприемливи облекла са избрани: " пай, 3/4 и 7/8 панталон; панталони с ниска талия, вид шалвари, размъкнати, нарязани, увиснали, в ярка цветова гама и с шарки; спортен екип и трикотажен клин; надълбоко деколте; къса пола; къса блуза и бюстие; транспарантна дреха; потник; джапанки; нецензурни изображения и текст по облеклата и аксесоарите; облекла, рекламиращи алкохол, опиати, тютюнопушене, секс и насилие; мощен грим ".

Заповедта е на шефа Жаклин Нейчева, като на уеб страницата на учебното заведение се оповестява, че ежедневно ще се следи за спазването на наредбата, а нарушителите ще бъдат наказвани/отстранявани от образователния развой.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР