Учените са на мнение, че в повече от една трета

...
Учените са на мнение, че в повече от една трета
Коментари Харесай

Разкажете ни как сте възпитавани и ние ще ви кажем от какво боледувате! – II част

 Учените са на мнение, че допълнително от една трета от случаите повода за физическите признаци не са вируси и бактерии, а стрес, прочувствени контузии и вътрешни спорове.

Метаболитни и ендокринни проблеми

Метаболитните процеси в организма протичат безшумно и незабележимо, показвайки ни единствено резултата: смяна в настроението, унесеност или активност, интензивност или апатия.

Откриването на патологията на метаболитните процеси е една от най-трудните задания, тъй като самият „ метаболитен развой “ не боли. Понякога човек въобще няма болежка и единствено посредством косвени признаци може да се дефинира, че нещо се е объркало.

Най-честите болести от този набор са захарен диабет, хипо- и хиперфункция на щитовидната жлеза. Психологическите фактори, причиняващи тяхното пораждане, са доста разнообразни.

Хипотиреоидизъм. И по този начин, щитовидната жлеза е орган, директно обвързван с развиването. Хипотиреоидизмът се демонстрира външно като отмалялост, заспалост, нарушено внимание и памет. Просто казано, човек внезапно престава да бъде деен. Той безусловно „ се влачи “.

Причината за това може да е тривиално отчаяние, отвод от фантазии.

„ Защо да се напъвам и да влагам витални сили, в случай че моите стремежи са положени върху олтара на непознати условия, правила и правила? Обявявам седяща стачка. „

Базедова болест. Щитовидната жлеза наподобява като щит. Затова се назовава по този начин. Желанието за отбрана се появява в обстановки на опасност.

Когато човек се уплаши, сърцето му бие бързо, дланите му се потят, появява се двигателна възбуденост и метаболизмът му се форсира. Точно същия резултат върху организма се упражнява посредством освобождението на тиреотропния хормон, който се създава от щитовидната жлеза.

Според психодинамичния метод хипертиреоидизмът може да бъде провокиран от липса на сигурност, възприятие за сигурност в детството и психическа контузия.

Захарният диабет безусловно се превежда като „ приключване на захарта “. Радостта и удоволствието напущат организма без да се задържат в него. А извън да ги получи под формата на сладкиши не е допустимо. Какво би могло да докара до такава тъжна картина? Скръбта може. А също и хронични стресове и спорове, когато сте в непрекъснато напрежение и изпитвате подозрения, че можете да бъдете обичани и нужни.

Глад, боязън и усеща на прочувствено занемаряване. Това са възприятията, които постоянно участват в живота на диабетика. Получава се изцяло несладък живот.

Заболявания на опорно-двигателния уред

Движението е живот. Бягайте, скачайте, стремете се напред, разпознавайте, движете се и действайте. Ето по какъв начин силата и силата се демонстрират в човек. Харесват ни дейните възрастни. Но децата провокират неспокойствие. „ Хайде стига, седни, не тичай, не се върти, успокой се. Станете комфортни и послушни. Станете управляеми. „

Кажете, какво бихте почувствали, в случай че ви навлекат усмирителна риза? Възмущение, яд, завист към тези, които се осмеляват да ви лимитират.

Ами в случай че тези възмутително държащи се хора са вашите любящи мама и баща? Какво се случва тогава? Какво да вършим с разрушителните си импулси? Точно по този начин, във физическа интензивност и непрекъснат надзор. Търпението и смирението извън и потиснатият яд от вътрешната страна е това, което може да се трансформира във вътрешна основа за ревматоиден артрит.

Автоимунни болести

Имунитетът би трябвало да пази организма, като унищожава нездравословните микрообекти, които влизат в него. Как се случва по този начин, че личните органи стартират да се възприемат като нещо заплашително, което изисква угнетяване, заличаване?

Всичко е просто. Вероятно сте осведомени с неправилното разделяне на страстите на негативни и позитивни. Радост, наслаждение, деликатност – оставяме. От яд, омерзение, злоба се избавяме. Но това не се случва.

Емоционалният декор, както и хормоналният, у индивида е един. Не можете да „ изтриете “ едното, без да измененията другото. Ако има Личност, значи има и Сянка. Заболявания от този набор пораждат, когато на една от личните елементи на личността е била издадена сурова присъда – да се унищожи.

Добре е да знаете, че би трябвало да се предпазите от моментното си предпочитание да обвинявате родителите си за всичките си неприятности. Повярвайте, те са ви възпитали въз основа на ресурсите, които са имали. И в случай че знаеха по какъв начин да ви възпитат по-добре, сигурно биха го създали. Но всичко в този момент е по този начин, както е.

източник lifedeeper

 

Кармата на изречените и неизречени думи – неистина, суетност, клюка, злословие

 

Когато стартира да изрича неистини, човек последователно престава да схваща кое е истина и кое не е. Какво съставлява лъжата? Има два типа неистини. Първият тип е дейна неистина –…

Цялата публикация

 

Да хванеш бръмбар…

 

Веднъж той хванал бръмбар. Бръмбърът пълзял смешно. Той му откъснал едно краче и бръмбърът запълзял още по-смешно. Тогава той му откъснал всички крачета, само че бръмбърът не почнал да пълзи, а…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР