Учените откриха кое е заболяването, увеличаващо риска от смърт след

...
Учените откриха кое е заболяването, увеличаващо риска от смърт след
Коментари Харесай

Коронавирусът е най-опасен за хора с бъбречни заболявания

Учените откриха кое е болестта, увеличаващо риска от гибел след заразяване с ковид. Според тях това е заболяване, обвързвано с бъбреците, оповестява ТАСС.
Тези данни се съдържат в обява в списанието „ Anesthesia “ на Асоциацията на анестезиолозите на Англия и Ирландия.
 Имунолог: Притесняват ме смъртните случаи на медиците Имунолог: Притесняват ме смъртните случаи на медиците
Имунологът акад. Богдан Петрунов сподели, че е обезпокоен от данните за COVID-19 у нас и най-много смъртните случаи на медиците. Той сподели, ч...
Както е посочено в изследването, специалистите са анализирали индикаторите на 372 пациенти, инфектирани с ковид, които са били признати в интензивни отделения сред 10 март и 31 юни 2020 година
Проблеми с действието на бъбреците са следени при 216 пациенти, от които 107 (почти 50%) са умряли. Отбелязва се, че от останалите 156 пациенти със здрави бъбреци 32 са умряли, т.е. 21%.
Изследователите показват няколко аргументи за тази връзка, сред които резултата на вируса върху човешкото тяло като цяло. В допълнение, учените допускат, че високата възможност за гибел при съществуване на бъбречни патологии може да е разследване от " кръстосаната връзка " сред белите дробове и бъбреците, както и потреблението на токсични препарати в хода на лекуването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР