Ученикът Велизар Митрев от София стана популярен в социалните мрежи

...
Ученикът Велизар Митрев от София стана популярен в социалните мрежи
Коментари Харесай

Невероятен е! Ученик от София стана хит в мрежата с уникалните си фокуси (ВИДЕО)

Ученикът Велизар Митрев от София стана известен в обществените мрежи с впечатляващи фокуси, осведоми bTV. Той учи в столичната Професионална гимназия по телекомуникации с профил компютърни мрежи, само че във „ Facebook ” се прочу с фокусите си.
Велизар се учи от фамозни улични илюзионисти, а след това демонстрира триковете пред първата си аудитория – съучениците.

Момчето приковава погледите и има харизмата тъкмо като Илюзионистът Динамо, чието същинско име е Стивън Фрайн, e един от най-оригиналните и впечатляващи илюзионисти в света през последните 20 години. Роден е на 17 декември 1982 година и се трансформира в звезда, откакто при започване на първия сезон на предаването по „ Дискавъри чанъл “ „ Динамо: Невероятни вълшебства “ става безспорен шлагер, привличайки приблизително 1,7 милиона фенове. Магия е използването на ритуали, знаци, дейности, жестове и езика за потребление на свръхестествени сили. Вярата във и практикуването на магия съществуват от зората на човечеството и продължава да играе значима духовна, религиозна и здравна роля за доста култури и в наши дни.

Насладете се на фокусите на Велизар във видеото по-долу:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР